|
|
Lån  


 
Annonce:


Sikkerhedssko
Indhold på siden:

vidaXL sikkerhedssko, sorte, størrelse 41, læder.
Dette par sikkerhedssko, der er designet til og produceret i henhold til sikkerhedsklasse S3, er et fantastisk valg til dig, hvis du er på udkig efter sikkert, holdbart og komfortabelt fodtøj til tungt arbejde. Skoene, der er fremstillet af oksespaltlæder, er holdbare og vandtætte. Ståltåkappen og.
Kategori: Herresko - Tøj og tilbehør Sko
NokNok - Sikkerhedssko 4110.
Sikkerhedssko 4110 Str. 46.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Sikkerhedssko
vidaXL sikkerhedssko, sorte, størrelse 43, læder.
Dette par sikkerhedssko, der er designet til og produceret i henhold til sikkerhedsklasse S3, er et fantastisk valg til dig, hvis du er på udkig efter sikkert, holdbart og komfortabelt fodtøj til tungt arbejde. Skoene, der er fremstillet af oksespaltlæder, er holdbare og vandtætte. Ståltåkappen og.
Kategori: Herresko - Tøj og tilbehør / Sko
Skowolter Sort Trim sikkerhedssko.
Sikkerhedssko i sort skind med rigtig god pasform. PU sålen er antistatisk og kan tåle olie. Overholder DIN S2-1-00-950. Materiale: Glat Skind. hæl 2,0 cm. Sort.
Kategori: Damesko - Sko
Airtox SL55 Sikkerhedssko, Størrelse 44.
S-serien fra Airtox er produceret af avancerede materialer og teknologier som sikrer, at du ikke skal gå rundt i tunge og ubehagelige sikkerhedssko hele dagen. Høj komfort og sikkerhed er i top. SL55 skoene er velegnet til landskabspleje, fremstilling og let konstruktion.  * CORDURA-TEXTILE: Overdelene er.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Værktøj - Sikkerhedssko
Toe Guard - Storm Sikkerhedssko 44.
Sikkerhedsskoen Storm er "lillebror" til sikkerhedsstøvlen Flash fra Toe Guard. Storm er fremstillet i samme klassiske design og indeholder de samme unikke kvalifikationer. Herunder bl.a. den forstærkede slidnæse der optimerer din sikkerhed, det sømlæse design for.
Kategori: Herresportstøj - Tøj & Sko - Fodtøj & Strømper - Sikkerhedssko
Dickies Workwear Tiber Sikkerhedssko Blå 43.
Dickies arbejdstøj Tiber sikkerhedssko Dickies Tiber sikkerhed undervisere indeholder ikke metal, samtidig med at alle sikkerhedsanordninger med tungere stål sikkerhed fodtøjsprodukter. Med en ekstremt let mesh og mikrofiber vil overdel og en letvægts EVA/gummi ydersål for at sikre, at disse ikke bære du.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Fritid Fritidstøj Sko & støvler , Outdoor Outdoor-tøj sko & støvler , Mærker D Dickies Workwear|unisex
Sikkerhedssko, EN345 S3, Sort, 44.
Køb billig Sikkerhedssko, EN345 S3, Sort, 44 Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: 9916894, ean nr.: 7392529115635.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Arbejdstøj- og fodtøj
Uvex Sikkerhedssko heckel run-r 100, s1p, str. 46.
.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Beklædning & Værn - Fodtøj - Sikkerhedssko
Redbrick Gravity sikkerhedssko.
Cognac-farvede arbejdsko Redbrick Gravity er måske den mest stilfulde arbejdssko, der for tiden er tilgængelig. Det hollandske mærke Redbrick er kendt for deres smukke arbejdsko, der ikke ligner arbejdsko. Gravity er en cognacfarvet sko, der også tilhører den højeste sikkerhedskategori. Det betyder, at.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - arbejdstøj og arbejdssko arbejdsko og tilbehør sikkerhedssko arbejdssneakers|herre
Sikkerhedssko str,40 ROCKROOSTER.
ROCKROOSTER AM-serie MED PLASTIC TOECAP 100% metalfri. Vandtæt ruskind i læder. Fuldt beklædt behageligt stof med COOLMAX®-teknologi. Polstret krave og tunge. Plastic toecap. Komfort. Stødabsorberende system. Antistatisk PU mellemsål. PU ydersål. OBS.Disse sko er små i størrelser.!.
Kategori: Diverse - Sikkerheds Fodtøj
Airtox SL55 sikkerhedssko - Størrelse 43.
Med sikkerhedssko fra Airtox i S-serien undgår du at gå rundt i ubehagelige og tunge sko hele dagen. S-serien er nemlig produceret med avancerede teknologier og materialer, så du får en sikkerhedssko med høj komfort og sikkerheden i hovedsæde. SL55 er optimale til landskabspleje, fremstilling og let.
Kategori: Diverse - Værktøj - Sikkerhedssko
Sikkerhedssko 812.
Sikkerhedssko model loafer, som er ESD-godkendt. Aluminiumtåhætte og blødt sømværn uden metal. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet skind. For: Slidstærk og hurtigttørrende Cambrelle. Fodseng: Bindsål med stålskinne i svangen, Ortholite X40 indlægssål..
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Sikkerhedssko
Sikkerhedssko Jalas exalter easyroll 9548.
Jalas® 9548 exalter easyroll, sikkerhedssko, sømværnsmateriale plasmabehandlet tekstil (ptc), tåhættemateriale aluminum, pu-mellemsål, plastikstabilisator, gummiydersål, materiale på overdel mikrofiber, tekstil MODVIRKER RISIKO FOR Antistatisk, sømpenet.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Sikkerhedssko
Sikkerhedssko Footlab Stabilazor.
Tåkappe af komposit og blødt sømværn uden metal. Overdel: Nubucklæder. For: Luftig tekstil. Fodseng: En opbygget mellemfodsvugge, som giver foden stabilitet og aflastning gennem hele arbejdsdagen. Slidsål: Ydersål i gummi med gode antiskrid-egenskaber.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Sikkerhedssko
Sikkerhedssko 8514/2.
Krom- og metalfri sikkerhedssko som er ESD-godkendt. Metalfri beskyttelseståkappe, Uvex Xenova. Blødt sømværn uden metal. Overdel: Perforeret mikro velour. Snøring med elastiske snørebånd. For: Uvex Climazone for behagelig komfort. Fodseng: Stabil h.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Støvler
Sikkerhedssko Monitor Power HD.
Komposittåhætte og blødt sømværn. Ydersål i gummi med mellemsål i EVA. Overdel i vandtæt ægte læder. Bred læst. Egnet til byggeri og grovere arbejde. I overensstemmelse med EN ISO 20345:2011. Kategori: S3. Leveres i str.36-47.
Kategori: Elværktøj - Maler værktøj
Sikkerhedssko 370.
Let og luftig sikkerhedssko med ventilerende blød pløs, er ESD-godkendt. Aluminiumtåhætte. Overdel: Fuldnarvet imprægneret Super8-skind. Robust ventilerende polyamidnet og luftig pløs i mesh. Slidstærk Cordura i kravedelen. For: Ventilerende mesh. F.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Sikkerhedssko
Sikkerhedssko 423.
Varmforet sikkerhedsstøvle med varmebestandig nitrilgummisål. Aluminiumtåkappe og blødt sømværn uden metal. Overdel: Fuldnarvet imprægneret Super8-skind. Slidbeskyttelse af PU over tåen. For: Thermolite-isolering og hurtigtørrende Cambrelle. Fodseng.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Støvler
V3


Billige Sko

Kategorier på sider:

Damesko Billige sko Tj Skopleje Brnesko Gode rd om brnesko Gode rd om sko Gode rd om sikkerhedssko Kampagnetilbud Arbejdssko Sdan finder du billige sko Sikkerhedssko Herresko Sko diverse


 Du er her: BilligeSko - Netannoncer BilligeSko - Billige Sko